mr. Maarten de Vocht

mr. Maarten de Vocht

Reijnders Advocaten

Bergeijk

Over de advocaat

Mijn naam is Maarten de Vocht. Na mijn privaatrechtelijke studie in Tilburg ben ik  vanaf 2011 als advocaat aan de slag gegaan. Al van jongs af aan had ik de droom om advocaat te worden. Mijn ervaring heb ik bij verschillende advocatenkantoren in Eindhoven opgedaan.

Bij Reijnders advocaten adviseer en procedeer ik op het gebied van het ondernemingsrecht, financiering en zekerheden, verbintenissen- en contractenrecht, faillissementsrecht en procesrecht. Ondernemers met een vraagstuk op één van deze rechtsgebieden zijn bij mij aan het juiste adres.

Met mijn enthousiasme en mijn heldere manier van communiceren ben ik in staat om mijn cliënten bij te staan op een wijze die voor hen passend is. Een regeling geniet in veel opzichten de voorkeur, maar soms is een procedure onvermijdelijk. In dat geval schroom ik zeker niet om een procedure aan te gaan en ook dan zet ik mij volledig in voor de belangen van mijn cliënten.

Kenmerkend is mijn pragmatische aanpak met een blijvend oog voor het uiteindelijke resultaat. Ik hecht ook veel waarde aan openheid en eerlijkheid. Zowel in de relatie met mijn cliënten, maar ook in de communicatie met de wederpartij. Cliënten geef ik op voorhand een duidelijke inschatting van de zaak.mr. Maarten de Vocht is advocaat bij Reijnders Advocaten in Bergeijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 274 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 274 advocaten en meer dan 110 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.