Reijnders Advocaten Eindhoven

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over het kantoor

Advocatuur is people business. Het draait om mensen. Bij Reijnders Advocaten voelen cliënten en collega’s zich thuis, omdat ze worden gehoord, gezien en begrepen. Ons kantoor is niet gericht op procederen om te procederen en laat zich niet voortjagen door declarabele uren. Natuurlijk zijn we strijdbaar en natuurlijk vragen wij een vergoeding voor onze dienstverlening, maar het gaat ons in de eerste plaats om het tot stand brengen van oplossingen voor onze cliënten. Dat is onze drijfveer.

Reijnders Advocaten: een frisse kijk op advocatuur

We zijn duidelijk over wat onze cliënten wel en niet van ons mogen verwachten. We werken volgens heldere afspraken en inzichtelijke vergoedingen. We communiceren zonder onnodig jargon, in klare taal. Wij verdiepen ons oprecht in de cliënt, in diens vragen en twijfels, verwachtingen en emoties. Zodat we daadwerkelijk zij aan zij staan met elkaar. Door ons te concentreren op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huur- en vastgoedrecht, contractenrecht en de incassopraktijk en ons snel en trefzeker te verdiepen in de praktijk van uw onderneming, komen we tot oplossingen die werken. Tegelijk blijven we stevig met beide benen op de grond staan. Reijnders Advocaten is makkelijk te bereiken en helpt u zonder poespas vooruit. Reijnders Advocaten ziet nieuwe ontwikkelingen in de advocatuur niet als bedreigingen, maar juist als kansen. We staan open voor iedere innovatie waar cliënten en collega’s mogelijk beter van worden. We gooien ramen en deuren wijd open voor een frisse wind en een frisse blik. Rebels? Wellicht. Eigenwijs? Absoluut. Omdat we vinden dat het anders kan en anders moet. Want advocatuur is vóór alles people business.


Reijnders Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.