mr. Eline Geven

mr. Eline Geven

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mijn naam is Eline Geven en vanaf 2016 ben ik als advocaat werkzaam. Voordat ik bij Reijnders advocaten aan de slag ben gegaan, heb ik eerst bij een ander Eindhovens advocatenkantoor als juridisch medewerker en advocaat ervaring opgedaan. Aan Tilburg University ben ik privaatrechtelijk afgestudeerd en aan Maastricht University heb ik een tweede master in het arbeidsrecht afgerond.

Bij Reijnders advocaten houd ik mij voornamelijk bezig met het arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en de incassopraktijk. Zowel ondernemers als particulieren kunnen met hun vraagstukken bij mij terecht.

Ik ben iemand die graag iets voor mensen wil betekenen. Daarom heb ik mij naast mijn studie enkele jaren als vrijwilliger bij rechtswinkels Eindhoven en Best actief ingezet om zo met mijn kennis mensen van juridisch advies te voorzien.

In het bijstaan van cliënten hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering. Voor een goede behandeling van een dossier is wederzijds vertrouwen van groot belang. Zodat met een goed gevoel het juridisch probleem aan mij kan worden voorgelegd.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is mijn doorzettingsvermogen. Voor mijn cliënten ga ik op zoek naar een passende, maar ook praktische, oplossing voor hun situatie. Mijn strategie pas ik aan op de wens van mijn cliënt tegen de achtergrond van wat realistisch is.  Ik ben een groot voorstander van het in onderling overleg tot een oplossing komen. Wanneer een regeling niet haalbaar is en een procedure onvermijdelijk is, ga ik tot het uiterste en ook dan zet ik mij in voor het maximale resultaat.mr. Eline Geven is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.