mr. Eline Geven

mr. Eline Geven

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mr. Eline Geven is sinds 2016 advocaat, zij werkt in Eindhoven. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering: voor een goede behandeling van een dossier is wederzijds vertrouwen van groot belang. Hierdoor merkt zij dat cliënten hun juridische problemen met een goed gevoel aan haar voor kunnen leggen. Kenmerkend voor haar werkwijze zijn haar doorzettingsvermogen en haar rustige manier van werken.

Ondernemers kunnen bij advocaat Eline Geven terecht met vragen over arbeidszaken, huurgeschillen, contractenrecht en de incassopraktijk. Dit houdt in dat u bij haar terecht kan als een opdrachtgever de factuur niet betaalt, maar u bent bij haar ook aan het juiste adres bij arbeidsgeschillen met een medewerker en voor het zorgvuldig opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Advocaat Eline Geven gaat voor haar cliënten op zoek naar een praktische oplossing, passend bij hun situatie. Zij brengt de zaak terug tot de kern, om op die manier tot een praktische oplossing te komen. Advocaat Greven is groot voorstander van het vinden van een oplossing in onderling overleg met de wederpartij. Is een regeling met de wederpartij niet mogelijk, dan gaat zij in de gerechtelijke procedure voor het maximale resultaat.

Wilt u dat advocaat Eline Geven uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. Eline Geven is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 274 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 274 advocaten en meer dan 110 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.