mr. Ivo Soetens

mr. Ivo Soetens

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mijn naam is Ivo Soetens. Ik heb altijd een brede interesse gehad in de verschillende aspecten waar ondernemers tijdens het ondernemen mee te maken hebben en krijgen. Dit uit zich ook in de diverse studies die ik heb gevolgd. Met succes heb ik de studies Fiscaal recht en economie en Nederlands recht met afstudeerrichting ondernemingsrecht afgerond. Sinds 2009 ben ik met heel veel enthousiasme werkzaam in de advocatuur. Ik ben mijn carrière in de advocatuur begonnen bij een groot advocatenkantoor om daar mijn kennis in de praktijk te brengen en te ondervinden wat wel en niet bij mij past.

Bij Reijnders advocaten houd ik mij bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Ik sta ondernemers bij daar waar zij juridische bijstand behoeven. Dit varieert van bijstand over contracten tot het opstellen van algemene voorwaarden en het begeleiden bij interne strubbelingen tussen bestuurders/aandeelhouders.

In mijn werkwijze vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun problemen met een gerust hart aan mij uit handen kunnen geven en volledig kunnen afgaan op mijn expertise. Duidelijkheid en openheid is mijn uitgangspunt in de behandeling van dossiers. Wat is er aan de hand en hoe kunnen we het oplossen? Ook transparantie over de kosten vind ik van belang. Dat is typerend voor de aanpak van mijn dossiers en waar ik voor sta.

In de communicatie is veel winst te behalen en ik houd niet van onduidelijkheid. Eerlijk en constructief overleg werkt in mijn optiek het beste en staat garant voor het beste resultaat. Maar als overleg niet tot het beoogde resultaat leidt, schroom ik niet om een procedure te starten en zet ik mij voor de volle 100% in voor het maximale resultaat voor mijn cliënten.mr. Ivo Soetens is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 181 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 181 advocaten en meer dan 61 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.