mr. Jop Reijnders

mr. Jop Reijnders

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mijn naam is Jop Reijnders. Vanaf 1993 zet ik mij als advocaat in voor ondernemers en financiële dienstverleners. Aan de Universiteit van Nijmegen heb ik Nederlands Recht gestudeerd, waarbij ik de focus heb gelegd op het ondernemingsrecht, insolventierecht en contractenrecht. Ook heb ik de postacademische Grotius specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden succesvol afgerond.

Voordat ik in 2012 samen met Peter van den Heuvel Reijnders advocaten heb opgericht, heb ik ervaring bij diverse (grote) advocatenkantoren opgedaan. Tot 2007 heb ik als curator opgetreden in faillissementen.

Ik voel mij als een vis in het water wanneer ik ondernemers mag helpen met hun ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Denk daarbij aan commerciële contracten (o.a. koop, lease, franchise, agentuur, distributie), conflicten binnen de vennootschap, bedrijfsovernames, financiering- en zekerheidsrechten (hypotheek- en pandrecht, borgstelling en garanties).

Mijn grote ervaring met procederen maakt dat ik dit ultimum remedium zowel strategisch als actief voor cliënten kan inzetten.

Cliënten zijn voor mij koning. Iedere dag zet ik mij met veel enthousiasme in voor hun belangen. Het vertrouwen dat de cliënten in mij stellen, geeft veel energie om te werken aan de beste oplossingen.

Naast Nederlands en Engels spreek ik ook een aardig woordje Duits en Italiaans.mr. Jop Reijnders is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.