Patricia van Dongen

Patricia van Dongen

reijnders advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Werken voor en met ondernemers trekt Patricia enorm, mede omdat ze zelf enkele jaren ondernemer is geweest. Tijdens haar masteropleiding aan de Universiteit van Utrecht heeft Patricia zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en commercieel vermogensrecht.

Het doorgronden van (clausules in) commerciële contracten, fusies en overnames, financiering en zekerheden voor ondernemingen is één van haar sterke punten. Maar ook het ontwaren van complexe juridische structuren die in de praktijk door advocaten- en notarissenkantoren ten behoeve van ondernemers worden opgezet om aansprakelijkheid te voorkomen is voor haar gesneden koek.

Patricia is in 2019 is zij beëdigd als advocaat en naast haar werk als advocaat bij reijnders advocaten is zij actief als vrijwilliger voor de rechtswinkel te Gemert. Tevens vervult ze een bestuursfunctie voor Ladies’ Circle de Leijgraaf in Veghel.

Ze spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, maar de taal van (klassieke) muziek is voor haar de allermooiste taal.Patricia van Dongen is advocaat bij reijnders advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 311 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 311 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.