Patricia van Dongen

Patricia van Dongen

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Als advocaat overeenkomstenrecht en ondernemingsrecht sta ik ondernemingen in verschillende sectoren bij. Zo word ik regelmatig gevraagd voor het opstellen of beoordelen van overeenkomsten, het begeleiden van een overname, het beantwoorden van vragen van bestuurders over aansprakelijkheid of impasses tussen aandeelhouders. Om maar een paar voorbeelden te noemen. In sommige gevallen sta ik ook particulieren bij.

Tijdens mijn werkzaamheden ben ik betrokken bij uw zaak en is het mijn uitdaging om snel tot de kern van een probleem door te dringen. Advocaten- en notariskantoren zetten in de praktijk soms complexe juridische structuren op om aansprakelijkheid te voorkomen. Het is een kunst om dat voor een cliënt inzichtelijk te houden. Graag streef ik naar een praktische oplossing van een conflict, maar als het nodig is schroom ik niet om de rechtbank te bezoeken om uw gelijk te bepleiten.

Spreekt deze werkwijze u aan? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op!Patricia van Dongen is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 313 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 313 advocaten en meer dan 144 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.