mr. Peter van den Heuvel

mr. Peter van den Heuvel

Reijnders Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mijn naam is Peter van den Heuvel. Na de studies Privaatrecht en Fiscaal recht aan Tilburg University heb ik vijf jaar als fiscalist bij ABAB gewerkt en daarna vijftien jaar als ondernemingsrechtadviseur bij Mazars. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van bedrijfsovernames en reorganisaties. Omdat ik merkte dat ik mijn cliënten niet van A tot Z kon bijstaan in een procedure heb ik besloten om mijn gereedschapskist uit te breiden en ben ik de advocatuur ingegaan. In 2005 ben ik beëdigd tot advocaat.

In 2009 heb ik de specialisatieopleiding Ondernemingsrecht van de Grotius Academie succesvol afgerond en in 2011 de VHA Specialisatieopleiding Huurrecht.

Nadat ik in 2012 samen met Jop Reijnders ons huidige kantoor heb opgericht ben ik actief gebleven op het gebied van het ondernemingsrecht met bijzondere aandacht voor personenvennootschappen (maatschap en VOF) en  de B.V. Ik houd mij bezig met het adviseren over en het opstellen van contracten.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn oplossingsgerichte aanpak. Wat is de wens van mijn cliënt en op welke manier is dit haalbaar? Procederen is helaas niet altijd onvermijdelijk, maar in mijn optiek niet per se de oplossing voor het beste resultaat. In de behandeling van mijn dossiers probeer ik mijn cliënten hiervan ook te overtuigen. Iedere dag oefen ik met veel enthousiasme mijn vak uit. Het contact met zoveel verschillende MKB-ondernemers blijft iedere keer opnieuw uitdagend en verveelt mij nooit.mr. Peter van den Heuvel is advocaat bij Reijnders Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 312 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 312 advocaten en meer dan 145 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.