Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten Apeldoorn

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Apeldoorn

Over het kantoor

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten is een modern advocatenkantoor die zich uitsluitend bezig houdt met het bijstaan van slachtoffers. Wij zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en personenschade, in het bijzonder letsel-en overlijdensschade. Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding op medisch, maar ook op juridisch vlak. Onze advocaten worden getypeerd als betrokken, betrouwbaar en gedreven en staan u graag bij.

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring met het afhandelen van personenschade. Denk hierbij aan het verhalen van letselschade door een verkeers- of bedrijfsongeval of schade door overlijden. We trachten enerzijds naar een zo optimaal mogelijke schadevergoeding, maar anderzijds ook naar het terugbrengen van de balans in het leven van onze cliënten (bijvoorbeeld op het gebied van werk en huishouden). Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en daarom bent u van harte welkom op ons kantoor in het centrum van Apeldoorn, of komen we bij u langs in uw eigen woonplaats.

Wij streven altijd naar een spoedige afwikkeling van uw letselschade, waarbij uw recht op volledige schadevergoeding voorop staat. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin wij de haalbaarheid van uw zaak kunnen bespreken.


Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.