André Ruesink

André Ruesink

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Het leven van een slachtoffer met letselschade krijgt vaak een andere inhoud. Dat geldt ook voor zijn of haar directe omgeving. Daarbij speelt ook nog vaak een juridische strijd, waarbij het slachtoffer zich doorgaans in een zwakkere positie bevindt dan de aansprakelijke partij.

Een aansprakelijke partij laat zich namelijk meestal vertegenwoordigen door een verzekeraar en die heeft vaak meer kennis, ervaring en middelen dan het slachtoffer. Het is voor mij een uitdaging om vanuit een vertrouwensband met de cliënt daar tegenwicht aan te bieden en door middel van een optimaal resultaat weer balans in het leven van het slachtoffer te brengen. Jaren geleden heb ik zelf bij een grote verzekeraar gewerkt, waardoor ik weet hoe verzekeraars werken en zaken behandelen. Die ervaring is van toegevoegde waarde voor mij als advocaat voor slachtoffers van personenschade. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten streven we naar een spoedige afwikkeling van uw letselschade, waarbij uw recht op volledige schadevergoeding voorop staat. Gelukkig gaat dat vaak in goed overleg met de verzekeraar.

Talen: Nederlands, Engels, DuitsAndré Ruesink is advocaat bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten in Apeldoorn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.