mr. H.J. Ruysendaal

mr. H.J. Ruysendaal

Ruysendaal Advocatuur

Rotterdam

Over de advocaat

Mr drs H.J. is beëdigd in februari 2001. Specialisaties zijn Personen & Familierecht, (Jeugd-)Strafrecht, faillissementsrecht, erfrecht en verbintenissenrecht.
Mr. drs. H.J. Ruysendaal studeerde Rechten aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Na enige tijd op de Rechtbank te Rotterdam werkzaam geweest te zijn, is hij van 2000 tot 2006 verbonden geweest aan een vooraanstaand advocatenkantoor in de Hoekse Waard. Daar heeft de rechtsgeleerde zich toegelegd op de algemene praktijk. Vanaf 2006 heeft mr. Ruysendaal zijn eigen advocatenpraktijk, gevestigd in een historisch pand in het centrum van Rotterdam.

Grote toewijding

Daadkrachtig en met een Rotterdamse no-nonsense aanpak werkt mr. Ruysendaal aan iedere zaak, groot of klein. De grootste uitdaging is steeds weer om samen met de betrokkenen naar de juiste oplossing te zoeken. Belangrijk vindt hij dat cliënten goed geïnformeerd worden over de rechtsmogelijkheden en een reëel beeld krijgen van de te verwachten resultaten.

Mr. Ruysendaal beweegt zich actief in diverse kenniscentra om het kennisniveau continu hoog en actueel te houden.

Multicultureel

Mr Ruysendaal is naast advocaat tevens Arabist en beëdigd vertaler Arabisch. Hij is goed ingevoerd in de Arabische taal en cultuur. In een multiculturele stad als Rotterdam is dat een welkome aanvulling. Mr Ruysendaal spreekt tevens Engels, Frans, Duits en in mindere mate Italiaans en Spaans.mr. H.J. Ruysendaal is advocaat bij Ruysendaal Advocatuur in Rotterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.