mr. Sandra Verberk-Elich

Vissers Advocatuur

Over de advocaat

Sandra Verberk-Elich voltooide haar studie Nederlands Recht (afstudeerrichting Privaatrecht en Ondernemingsrecht) aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam in 1994.

Al tijdens haar studie werkte ze vol enthousiasme bij de Rechtswinkel. Dit heeft ze in totaal ruim 12 jaar gedaan. Na vier jaar gedetacheerd te zijn geweest bij diverse ondernemingen is Sandra in 1998 in dienst getreden als juridisch adviseur bij Johan Vissers op accountantskantoor KME/Advies en voltooide daar de opleiding tot Ondernemingsrechtadviseur. Vanaf 2002 is Sandra verbonden aan Vissers Advocatuur B.V. en in januari 2004 is zij beëdigd als advocaat. Sandra is aandeelhouder in Vissers Advocatuur B.V. en is tevens bestuurslid van de Stichting Derdengelden Vissers & Van Kessel.

mr. Sandra Verberk-Elich is advocaat bij Vissers Advocatuur.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.