mr. Johan Vissers

Vissers Advocatuur

Over de advocaat

Johan Vissers heeft met wijlen Harrie van Kessel, bij zijn vertrek uit het bedrijfsleven en na het opzetten van een succesvolle juridische adviespraktijk bij KME/VG&S Accountants Adviesgroep, het advocatenkantoor Vissers en Van Kessel Advocaat & Fiscalist B.V. opgezet.

Aanvang 2002 is dit kantoor enkel qua naamstelling omgedoopt naar Vissers Advocatuur B.V., dat in een netwerk samenwerkt met andere advocatenkantoren, juridische advieskantoren, accountantskantoren, consultants en notarissen. Met in het vaandel het beginsel van: ‘De Ridders van de Ronde Tafel’ is dit concept succesvol gebleken. Thans deelt Johan Vissers zijn zeggenschap met zijn collega aandeelhouders/partners.

Johan Vissers studeerde in november 1989 in het economisch-/rechtspersonen-/fiscaal- en agrarisch recht af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij deed zijn eerste ervaring op in een dorpsadvocatenkantoor, teneinde vervolgens gedurende een vijftal jaren bij één van de vooraanstaande aanbieders in de speelautomatenmarkt, Errèl Holding, de functie van Hoofd Juridische Zaken en Directie Secretaris te bekleden. Medio 1995 startte hij, samen met zijn financieel directeur ‘Mr drs. Harrie van Kessel’ en diens zoon ‘Eric van Kessel AA’ een advieskantoor, KME/Advies te ‘s-Hertogenbosch. Johan Vissers dankt zijn huidige bekwaamheid aan deze functie, doch met name aan de omgang met Harrie van Kessel; een fenomeen.

Naast zijn werk als advocaat is Johan Vissers arbiter, bestuurslid en bedrijfsadviseur voor een aantal bedrijven. verenigingen en commissies. In dit bedrijfadviseurschap komt het uiteindelijke doel van de Vissers-opleidingsgedachte tot uitdrukking. Door middel van het over de muur kijken van andere adviseurs binnen het netwerk, leert men in zijn juridische advisering breder (mee) te denken. Oplossingen komen dan snel dichterbij en uiteindelijk wordt een ‘generalisme ook een specialisme’. Hierdoor spelen wij voor U, als spelbepaler, een dienende rol; oftewel zijn wij ‘uw meesterknecht’.

mr. Johan Vissers is advocaat bij Vissers Advocatuur.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.