mr. Gijs Volders

Vissers Advocatuur

Over de advocaat

Gijs Volders voltooide zijn studie Nederlands Recht (afstudeerrichting sociaal recht & sociale politiek) aan de Universiteit van Tilburg in 2008. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg als juridisch medewerker.

Na zijn studie is Gijs in 2009 bij ditzelfde kantoor in dienst getreden als advocaat. In februari 2012 voltooide Gijs de Beroepsopleiding Advocatuur. Gijs is sinds oktober 2011 werkzaam bij Visser Advocatuur B.V.

Naast zijn studie heeft Gijs jarenlang tophockey gespeeld in het eerste herenteam van hockeyclub Den Bosch, waarmee hij onder meer tweemaal Nederlands kampioen werd. Mede door zijn sportachtergrond, weet Gijs ook in het Sport en Recht exact de juiste balans te vinden tussen de in de sport alom aanwezige emoties en de noodzakelijke juridische elementen. Hij begrijpt zowel de taal van de sporter als die van de bestuurders. Daarnaast weet Gijs wat het is om in teamverband te werken en zal hij altijd voor het maximaal haalbare gaan. Dit is het uitgangspunt in zijn adviezen, maar ook in procedures of onderhandelingen.

mr. Gijs Volders is advocaat bij Vissers Advocatuur.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.