mr. Iris Djordjevic

mr. Iris Djordjevic

Schaap strafrechtadvocaten

Groningen

Over de advocaat

Mijn naam is Iris Djordjevic en ik ben strafrechtadvocaat bij Schaap Strafrechtadvocaten.

Mijn praktijk bestaat uit strafzaken van uiteenlopende complexiteit. Zo treed ik regelmatig op als advocaat in omvangrijke zaken waarin mijn cliënten onder andere worden verdacht van zedendelicten, mensenhandel, geweldsdelicten en opiumwetdelicten. Ook ben ik gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van ernstige gewelds- of zedenmisdrijven. Mijn praktijk omvat veel (zeer) gevoelige zaken waarbij ik altijd de belangen van mijn cliënt vooropstel.

Recente spraakmakende zaken waarin ik als advocaat ben opgetreden waren onder andere de steekpartij op de Grote Markt in Groningen, de schietpartij aan de Korreweg in Groningen, de brandstichtingen in Hoogezand en de Winschoter zedenzaak. Over de laatste zaak schreef ik een blog die werd genomineerd voor de Magna Charta publieksprijs.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Rijkuniversiteit Groningen met als afstudeerrichtingen Strafrecht en Criminologie. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij verschillende advocatenkantoren en gewerkt bij de rechtbank op de sectie strafrecht. Ook gaf ik bijles aan studenten voor de vakken materieel strafrecht en strafprocesrecht. Ik deed wetenschappelijk onderzoek naar het detentierecht en voorwaardelijke invrijheidstelling. In februari 2017 ben ik beëdigd tot advocaat.

Als advocaat word ik gekenmerkt door een doelgerichte en praktische aanpak, waarbij ik het belangrijk vind om heldere verwachtingen te scheppen. Ik ben een betrokken en kritische advocaat die een zaak tot op de bodem uitzoekt en knokt voor haar cliënt. Het contact en de samenwerking met cliënten heb ik dan ook hoog in het vaandel staan om zo tot het beste resultaat te komen. Mijn cliënten omschrijven mij ook wel als iemand met een winnaarsmentaliteit, recht door zee en een groot empathisch vermogen.

Ik ben actief lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en lid van de Jonge Balie Groningen-Assen. Ook verzorg ik regelmatig trainingen en gastlessen voor verschillende doelgroepen (van basisschool tot universiteit).mr. Iris Djordjevic is advocaat bij Schaap strafrechtadvocaten in Groningen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 325 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 325 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.