Scheers Advocaten Roermond

Scheers Advocaten

Roermond

Over het kantoor

Scheers Advocaten is een advocatenkantoor bestaande uit drie advocaten en een juridisch medewerker, welke allen gedreven zijn om het beste resultaat voor hun cliënten te behalen. Zij worden hierin bijgestaan door een team van zeer ervaren secretaresses.

Tezamen ondersteunen zij cliënten, zowel particulieren als MKB, op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht (waaronder echtscheidingen), erfrecht, huurrecht, contractenrecht en incasso. Scheers Advocaten begrijpt als geen ander dat cliënten gebaat zijn bij een snelle en goede oplossing in plaats van een langdurige procedure. Scheers Advocaten is dan ook trots op het feit dat zij een goede band opbouwt met haar cliënten, zodat de advocaten  in staat zijn om pro-actief te adviseren. Dit voorkomt in veel gevallen een kostbare procedure en leidt sneller tot oplossingen. Immers door een goede uitgangspositie voor de cliënt te creëren ontneem je de tegenpartij de mogelijkheid om succesvol te procederen. Natuurlijk schuwt Scheers Advocaten de optie tot procederen niet, maar zullen de advocaten altijd in het belang van de cliënt een (economisch) goed afgewogen advies geven. Het kantoor is namelijk economisch ingesteld en weet dat het geen zin heeft om goed geld naar kwaad geld te gooien. Uiteindelijk dient een advocaat zichzelf terug te verdienen en dient de cliënt het voordeel te behalen. Het volledige team van Scheers Advocaten staat u dan ook graag ter beschikking in al uw (juridische) problemen, groot of klein.


Scheers Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 304 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 304 advocaten en meer dan 125 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.