mr. J.H.A. Nieste

mr. J.H.A. Nieste

Scheers Advocaten

Roermond

Over de advocaat

Joris Nieste (1983) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Mr. Nieste is in 2008 afgestudeerd en heeft zowel tijdens zijn studie als daarna relevante werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren in de omgeving van Maastricht.

Aansluitend op zijn studie is mr. Nieste in augustus 2009 beëdigd bij de Rechtbank te Maastricht. Mr. Nieste heeft bij meerdere kantoren een algemene praktijk uitgeoefend. Later heeft hij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het huurrecht.

Mr. Nieste is een advocaat die graag samen met u uw geschil tot een oplossing brengt. Hij staat als raadgever vaak naast u, maar staat voor u indien dat nodig is! Zijn deskundigheid en oprechte interesse in zijn cliënten, liggen aan de basis van het vertrouwen dat zijn cliënten in hem stellen.

Mr. Nieste is graag sportief bezig, zo speelt hij hockey en gaat hij geregeld hardlopen. Daarnaast reist hij veel en maakt graag kennis met nieuwe mensen, natuur en cultuur.

Talen:
Nederlands, Engels, Duits.mr. J.H.A. Nieste is advocaat bij Scheers Advocaten in Roermond en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 311 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 311 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.