mr T.G.M. Scheers

mr T.G.M. Scheers

Scheers Advocaten

Roermond

Over de advocaat

Tim Scheers (1976), oprichter en naamgever van het kantoor, is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit Tilburg in het Nederlands recht. Naast deze studierichting heeft mr. Scheers ook aan de Universiteit Tilburg de studie fiscaal recht voltooid.

Daarna is mr. Scheers aan het werk gegaan bij een advocatenkantoor met een algemene praktijk in het toenmalige arrondissement Roermond. Per juli 2000 is mr. Scheers beëdigd als advocaat.

In 2003 heeft mr. Scheers zich samen met mr. Delescen gevestigd in Roermond. In 2007 heeft hij zich zelfstandig gevestigd in Roermond en heeft hij de basis gelegd voor het huidige kantoor. Mr. Scheers heeft zich toegelegd op de algemene praktijk, doch richt zich met name op het fiscaal recht, ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeids– en ontslagrecht en het personen- en familierecht, waaronder het voeren van echtscheidingsprocedures en het maken van alimentatieberekeningen. In de loop der jaren werd een grote mate van deskundigheid en ervaring opgebouwd, zowel in de proces- als de adviespraktijk.

Mr. Scheers is een gedegen procesadvocaat, doch zal met name proberen uw kwestie in der minne op te lossen. Hij houdt van praktische oplossingen en denkt (creatief) met u mee. Mr. Scheers is een trotse vader van een zoon en dochter en in zijn vrije tijd een fervent golfer.

Talen:
Nederlands, Engels, Duits.mr T.G.M. Scheers is advocaat bij Scheers Advocaten in Roermond en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 304 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 304 advocaten en meer dan 125 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.