mr. M. Strijks

mr. M. Strijks

Scheers Advocaten

Roermond

Over de advocaat

Marc Strijks (1983) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Mr. Strijks is in 2007 afgestudeerd in de studierichting Handels- en Ondernemingsrecht. Tijdens zijn studie heeft mr. Strijks stage gelopen bij een gerenommeerd advocatenkantoor op de Nederlandse Antillen.

Direct aansluitend op zijn studie trad mr. Strijks op projectbasis in dienst bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst te Arnhem. Vervolgens heeft mr. Strijks bij de Scheers Groep in Roermond gewerkt als jurist. Met ingang van februari 2010 is mr. Strijks werkzaam bij Scheers advocaten. In februari 2010 is hij beëdigd bij de Rechtbank te Roermond. Mr. Strijks is een echte allrounder en oefent de algemene praktijk uit. Daarbij ligt het zwaartepunt op het arbeidsrecht, het huurrecht en het ondernemingsrecht met alle bijbehorende facetten. Tevens voert mr. Strijks procedures op het gebied van personen- en familierecht en bestuursrecht.

Mr. Strijks is een “no-nonsense”-advocaat die zijn zaken serieus, grondig en tegelijkertijd praktisch aanpakt. Mr. Strijks is actief in het verenigingsleven en erg sportief. Zo is hij in zijn vrije tijd op het voetbalveld te vinden. Mr. Strijks is daarenboven een trotse vader van een zoon.

Talen:
Nederlands, Engels, Duits.mr. M. Strijks is advocaat bij Scheers Advocaten in Roermond.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.