Mr. Marianne Zeeman

Mr. Marianne Zeeman

SCHERP | LEGAL

Alkmaar

Over de advocaat

Door haar jarenlange ervaring en haar doortastende persoonlijkheid, is Marianne iedere dag weer in staat om op een doelgerichte en enthousiaste wijze aandeelhouders, vennoten, bestuurders en ondernemingen bij te staan bij het leggen / herijken van hun juridische basis en de groei / behouden van de kern van hun onderneming.

Marianne heeft zich al vroeg in haar carrière gespecialiseerd in het ondernemings- en contractenrecht. Met haar kennis en ervaring (ook zelf als ondernemer) kan ze snel schakelen en staat ze de ondernemer graag bij voor of achter de schermen, bij onderhandelingen, conflicten of bij het maken van een professionaliseringsslag. Ze is de spil bij de oprichting, herstructuring en overname van bedrijven. En als het nodig is, staat ze haar mannetje bij conflicten: altijd op zoek naar de oplossing, en de balans tussen kosten/baten/tijd/energie niet uit het oog verliezend. Marianne maakt daarbij gebruik van alle mogelijke middelen (onderhandelen, mediation of een gerechtelijke procedure).

Talen: Nederlands, EngelsMr. Marianne Zeeman is advocaat bij SCHERP | LEGAL in Alkmaar en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 274 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 274 advocaten en meer dan 110 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.