Schoonbrood Advocaten Sittard

Schoonbrood Advocaten

Sittard

Over het kantoor

Ik heb een zeer ruime ervaring als advocaat en ben laagdrempelig. Heb een klein kantoor en ben goed bereikbaar. Ik probeer uw juridisch probleem zo begrijpelijk mogelijk te maken en zal voor uw belangen strijden. Maar nog liever help ik u problemen te voorkomen. Mijn advies aan u zal persoonlijk op uw zaak gericht zijn en ik zal duidelijke afspraken maken over mijn aanpak en de kosten van een eventuele procedure en van de advocaatkosten.

Ik heb 4 officiële specialisaties volgend de Nederlandse Orde van Advocaten:

 • Arbeidsrecht (denk aan ontslag, conflicten bij ziekmelding en re-integratie)
 • Huurrecht (denk aan achterstallig onderhoud, discussie over de huurprijs, ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van de woning)
 • Personen en familierecht (denk aan hulp bij scheidingen, berekenen van partner- en kinderalimentatie, verdeling van de boedel en kwesties tot omgang en gezag van de minderjarige kinderen)
 • Sociale zekerheid (denk aan WIA- uitkeringen van het UWV, percentage van de arbeidsongeschiktheid, Wajong-uitkeringen, WW- uitkeringen, sociale dienst voor wat betreft bijstandsuitkeringen, hulp bij aanvraag uitkering, fraude en boetes)Schoonbrood Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.