Schuit Polak Van den Hout Advocaten Amsterdam

Schuit Polak Van den Hout Advocaten

Amsterdam

Over het kantoor

Schuit Polak Van den Hout Advocaten is sinds 1973 een gevestigde naam in Amsterdam, maar ons advocatenkantoor werkt door heel Nederland. U kunt met zo goed als elke rechtshulpvraag bij ons terecht. Onze gespecialiseerde advocaten zijn u graag van dienst.

  Bedrijfsleven/MKB Voor veel (MKB-)ondernemers is ons kantoor de vaste juridische partner. Wij adviseren en procederen zeer slagvaardig, maar sparren ook graag met u over de juridische kwesties die binnen uw bedrijf spelen. Bel, e-mail of Whatsapp ons; we zijn een zeer laagdrempelig kantoor. Ons kantoor voert daarnaast een grote proces- en incassopraktijk voor binnenlandse én buitenlandse cliënten. Wij zijn lid van de Vereniging Incasso- en procesrecht Advocaten, het advocatennetwerk Law Link Nederland en het samenwerkingsverband Law Link International.   Particulieren/stichtingen/verenigingen SPH Advocaten behartigt ook de belangen van particulieren. Zo kunt u te maken hebben met ontslag, een geschil over uw (huur)woning, meningsverschil over een overeenkomst, of een kwestie in de familie. Praktisch elke vraag of geschil kunt u aan ons voorleggen. Heeft u een dagvaarding ontvangen of moet u naar de rechter, neemt u dan wel met spoed contact op. Stichtingen en verenigingen kunnen bij ons terecht op basis van de tarieven voor particulieren.   Bijzondere specialisaties SPH Advocaten heeft een aantal bijzondere specialisaties: - Grote en complexe incassozaken/ beslagrecht; - Verenigingen van Eigenaren (VvE/appartementsrecht); - Jeugdzaken; - Strafrecht, Onder Toezichtstelling (OTS), Jeugdstrafrecht.   Tarieven Ons kantoor hanteert redelijke uurtarieven en kan met u een vaste-prijs-afspraak maken voor de behandeling van uw zaak. Voordat u akkoord gaat proberen wij u altijd een goede inschatting te geven van de te verwachten kosten in uw zaak. Waar mogelijk worden kosten die u maakt op de wederpartij verhaald. Het eerste oriënterend gesprek is altijd gratis.   Laag inkomen? Heeft u een laag inkomen, dan kunnen onze advocaten gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) voor u aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ons kantoor werkt samen met de RvR op basis van High Trust.


Schuit Polak Van den Hout Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.