Evert van den Hout

Evert van den Hout

Schuit Polak Van den Hout Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Evert studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn studie diende hij als officier Juridische zaken bij de Staf van Koninklijke Luchtmacht.

In 2000 is Evert na zijn stageperiode in de advocatuur als partner toegetreden tot de maatschap Schuit Polak Van den Hout Advocaten.

Evert heeft zich toegelegd op contractenrecht, handelsrecht, procesrecht en de (internationale) incassopraktijk. Hij bedient voornamelijk deurwaarderskantoren, kredietverzekeringsmaatschappijen en incassobedrijven.

Evert is president van het samenwerkingsverband Law Link International (www. lawlink.org) en is onder meer lid van de vereniging van Procesrecht – en Incassoadvocaten en van de Groote Industriële Club te Amsterdam.

Zie voor meer informatie over Schuit Polak Van den Hout Advocaten op de pagina over het kantoor: Schuit Polak Van den Hout AdvocatenEvert van den Hout is advocaat bij Schuit Polak Van den Hout Advocaten in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.