Mohamed Aynan

Mohamed Aynan

Schuit Polak Van den Hout Advocaten

amsterdam

Over de advocaat

Mohamed Aynan is in 2013 beëdigd door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie op Sint Maarten en in 2017 door Rechtbank Amsterdam. Hij voert een civiele rechtspraktijk met de nadruk op het (echt)scheidingsrecht, het huurrecht en de incassopraktijk (van aanmaning en conservatoir beslag tot executie) waarin hij zowel particulieren als ondernemers bijstaat. Mohamed gaat slagvaardig te werk en is zeer betrokken bij zijn cliënten.

Nadat hij zijn master (Publiekrecht/Strafrecht) aan de Universiteit van Amsterdam had behaald, heeft hij ruim drie jaar op Sint Maarten in de Dutch Caribbean als advocaat cliënten bijgestaan inzake het familierecht, huurrecht en de incassopraktijk. Zo trad hij op voor een van de grootste banken in de Dutch Caribbean, bij wie hij bekend was om zijn haarscherpe beslagrekesten die bijna altijd doel troffen.

Mohamed spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Zie voor meer informatie over Schuit Polak Van den Hout Advocaten op de pagina over het kantoor: Schuit Polak Van den Hout AdvocatenMohamed Aynan is advocaat bij Schuit Polak Van den Hout Advocaten in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.