mr. M. (Merlijn) Treur

mr. M. (Merlijn) Treur

Sijbrandij de Waard Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

Tijdens de HBO studie Management Economie en Recht (MER) heb ik grote belangstelling voor het recht ontwikkeld. Een studie Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen was daarom een logisch vervolg. Als student kon ik stage lopen bij een advocatenkantoor in Utrecht. Daar is mijn interesse voor letselschade ontstaan. Vervolgens heb ik mijn studie speciaal ingericht op het thema letselschade. Na mijn afstuderen heb ik een aantal maanden gereisd om wat van de wereld te zien. Dat was een fantastische ervaring.

Najaar 2008 ben ik als letselschade jurist gaan werken bij de afdeling Rechtshulp van vakbond CNV.

Bij het CNV heb ik uitgebreid ervaring kunnen opdoen in het bijstaan van met name werknemers met letselschade, bijvoorbeeld als gevolg van een bedrijfsongeval. Per 1 februari 2011 ben ik advocaat bij Sijbrandij De Waard advocaten. Ik ben erg blij met de kans om het prachtige vak van advocaat te beoefenen. Het is bovendien een ideale manier om me verder te verdiepen in letselschade.

Juni 2017 heb ik de post academische specialistenopleiding Personenschade (Grotius Academie) afgerond en sinds najaar ben ik lid van de LSA-vereniging. Daarnaast ben ik lid van de Stichting Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA) en van de Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

Het juridisch bijstaan van cliënten neem ik zeer serieus. Er wordt veel van mij verwacht en dat mag ook. Ik besef terdege hoe kwetsbaar en afhankelijk een cliënt kan zijn. Door een ongeval kan iemand opeens voor grote praktische en financiële problemen gesteld worden. Het is een voorrecht en uitdaging om een cliënt met raad en daad bij te staan.



mr. M. (Merlijn) Treur is advocaat bij Sijbrandij de Waard Advocaten in Utrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.