mr. R.P. (Rienk) Sijbrandij

mr. R.P. (Rienk) Sijbrandij

Sijbrandij de Waard Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

Als tweedejaars student kon ik parttime gaan werken bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Dat kantoor was gespecialiseerd in letselschade en dat bracht me – via een omweg – alsnog in contact met de medische wetenschap. Mijn studie Nederlands recht heb ik met succes afgerond en voorjaar 1996 ben ik als advocaat gaan werken in Amsterdam. Ik kon fulltime aan de slag in de letselschade en kreeg de kans om mijn belangstelling voor medische zaken te combineren met mijn juridische expertise.

Om dichterbij huis te kunnen werken ben ik in 2000 overgestapt naar advocatenkantoor Burgers & Ran te Utrecht. Daar heb ik mijn compagnon Jan de Waard leren kennen. In 2005 hebben Jan en ik besloten tot het oprichten van een eigen kantoor: Sijbrandij De Waard Advocaten.

Wij hebben prachtig werk. Elke persoon is uniek en daarom is elk dossier uniek. De persoonlijke achtergrond en situatie van de cliënt is meer bepalend voor de omvang van de letselschade dan de aard van het letsel. Het is daarom met name belangrijk om mijn cliënt goed te kennen en te begrijpen. Daarnaast moet ik mijn ‘opponent’ goed inschatten: de behandelaars van letselschade bij verzekeraars en de schaderegelaars die worden ingeschakeld om tot een beoordeling en onderhandeling te komen. Behalve vakkennis zijn ervaring en mensenkennis daarom van groot belang. Ik kijk met dankbaarheid terug op de vele jaren dat ik die – cruciale – ervaring heb mogen opdoen. Ik verheug me op wat komen gaat.mr. R.P. (Rienk) Sijbrandij is advocaat bij Sijbrandij de Waard Advocaten in Utrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.