mr. T. (Tom) van Harten

mr. T. (Tom) van Harten

Sijbrandij de Waard Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

In 2017 heb ik de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zowel tijdens de studie als gedurende mijn stages bij verschillende advocatenkantoren is mijn interesse in de advocatuur ontstaan. Tijdens de master heb ik verdiepende vakken in het aansprakelijkheidsrecht gevolgd en ben ik in aanraking gekomen met letselschade. Vooral de combinatie van het juridische- en het medische aspect in de letselschade spreekt mij erg aan.

In de letselschade staat het contact met de cliënt centraal. Achter elke zaak zit een persoonlijk verhaal en het geeft mij voldoening om mensen met een juridisch geschil adequaat te helpen. Slachtoffers hebben al genoeg geleden en het is mijn taak om te zorgen dat zij hun leven weer kunnen oppakken. Ik zal de confrontatie met de wederpartij niet uit de weg gaan, maar uiteindelijk staat het belang van de cliënt voorop.

In januari 2021 ben ik beëdigd als advocaat. Mijn praktijk is gericht op het bijstaan van slachtoffers van met name verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Daarnaast heb ik in 2021 de opleiding slachtoffer- en letselzaken gevolgd om ook benadeelden partijen of nabestaanden in strafzaken te kunnen bijstaan. Ik sta hierdoor regelmatig slachtoffers van ernstig gewelds- en zedenzaken bij. Verder ben ik lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).mr. T. (Tom) van Harten is advocaat bij Sijbrandij de Waard Advocaten in Utrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.