Skáp Advocatuur Soest

Skáp Advocatuur

Soest

Over het kantoor

Met ruim 16 jaar ervaring in de advocatuur staan wij u graag bij in kwesties met betrekking tot het personen – en familierecht, erfrecht, omgevingsrecht (milieu) maar ook bij overheidsgeschillen (uitkeringen). Ons kantoor heeft dus behalve kennis van het familierecht ook bijzondere kunde op het gebied van bestuursrecht, op meerdere terreinen.

Skáp Advocatuur heeft kantoorbreed een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn volhardend, staan niet stil en handelen naar de behoefte van de klant. Wij treden op bij alle rechtbanken in Nederland, en alle gerechtshoven, maar ook bij bijvoorbeeld de Raad van State en Centrale Raad van Beroep. Wij handelen naar de behoefte van de klant, maar schromen niet om u naast de voordelen ook te wijzen op eventuele nadelen. Een heldere en duidelijke uitleg helpt u om uw zaak te doorzien, een dergelijke uitleg kunt u dus altijd van ons verwachten. Wij zijn er daarnaast ook voor u wanneer er aandacht dient te zijn voor bijkomstige problemen/werkzaamheden.

Skáp Advocatuur verricht voornamelijk werkzaamheden voor particulieren, MKB (vergunningskwesties), maar verricht ook met enige regelmaat werkzaamheden voor overheidsinstanties. Deze brede cliënten groep zorgt er bij uitstek voor dat maatwerk verricht kan worden en er snel geschakeld kan worden.


Skáp Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 316 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 316 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.