Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten Roermond

Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten

Roermond

Over het kantoor

Onze advocaten hebben een gedegen ervaring op het gebied van familierecht, ondernemer en scheiden, erfrecht en mediation.  Of het nu gaat om een (stevige) procedure, een regeling in onderling overleg (met een gezamenlijke advocaat of ieder een eigen advocaat) dan wel via mediation. Alles vanuit uw belang om naar de juiste oplossing toe te werken.

Mediation

Mediation bij familierechtelijke kwesties betekent samen zoeken naar een oplossing en afspraken met elkaar, zonder tussenkomst van een advocaat of de rechter. Geen torenhoge kosten en geen langslepende procedure. Ook als mediator zorgen wij ervoor dat u niets over het hoofd ziet, zodat alle afspraken goed vastgelegd worden en de juridische afhandeling volgens de regels verloopt.

U bent van harte welkom

Onze advocaten zullen u aan de hand nemen en tot de juiste oplossingen brengen. Helder inzicht over uw (juridische) positie, voor nu en voor de toekomst. De laagdrempeligheid en de persoonlijke aanpak van onze advocaten maken ons tot een fijne en betrouwbare partner gedurende het gehele proces.

Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.


Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 325 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 325 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.