Smit & Smit Advocaten Volendam

Smit & Smit Advocaten

Volendam

Over het kantoor

Een vernieuwde benadering van de juridische markt kenmerkt Smit & Smit. Smit & Smit behandelt alleen zaken waarin de advocaten goed zijn. Dit zijn zaken op het gebied van het contractenrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, incasso en personen- en familierecht. Daar waar de stap naar een advocaat doorgaans niet zomaar wordt gezet, pleiten de advocaten van Smit & Smit voor laagdrempeligheid, korte lijnen en juridisch advies dat voor iedereen begrijpelijk is. Het toepassen van gunstige tarieven, de mogelijkheid tot het maken van vaste prijsafspraken of het ontvangen van een urenindicatie en de rechtstreekse bereikbaarheid van de advocaten van Smit & Smit via hun mobiele telefoons met de mogelijkheid tot contact via Whatsapp is bij Smit & Smit gemeengoed. Tel daarbij op dat het intakegesprek (tot 30 minuten) gratis is. Met recht eigentijds dus.


Smit & Smit Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.