Mr. Jack Smit

Mr. Jack Smit

Smit & Smit Advocaten

Volendam

Over de advocaat

Mr. Jack Smit is een bevlogen advocaat met bijna 15 jaar werkervaring. Hij werkt in Volendam. Zijn uitgangspunt is om door overleg met de wederpartij tot een duurzame en bevredigende oplossing te komen. Is dit niet mogelijk, dan gaat hij een procedure niet uit de weg. 

Advocaat Jack Smit staat je bij met passend juridisch advies. Hij is bijna 24 uur per dag bereikbaar, via Whatsapp. Daarnaast werkt hij het liefst digitaal: dat gaat snel, het is duidelijk en efficiënt. Op deze manier maakt hij juridische bijstand zo laagdrempelig mogelijk. 

Advocaat Jack Smit neemt alleen zaken aan waar hij verstand van heeft, zodat hij de cliënt optimaal kan helpen. Zijn focus ligt op geschillen tussen werknemer en werkgever en het oplossen van problemen die ontstaan zijn vanwege het niet nakomen van contractenZijn streven is om u uw juridische zorgen zo snel mogelijk te ontnemen. 

Wilt u duidelijkheid over uw geschil en wilt u dat mr. Jack Smit u bijstaat? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend aan ons voorleggen. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraagVerwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. Mr. Jack Smit is advocaat bij Smit & Smit Advocaten in Volendam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.