Mr. Lydia Visscher

Mr. Lydia Visscher

Smit & Smit Advocaten

Volendam

Over de advocaat

Mr. Lydia Visscher werkt als advocaat in Volendam. Zij heeft ruim 5 jaar ervaring. Ondernemers kunnen bij haar terecht als ze vragen of geschillen hebben over het huren van een bedrijfsruimte of als er vragen zijn over de arbeidsrelatie met een medewerker. Bijvoorbeeld over het ontslag op staande voet, de inhoud van een arbeidsovereenkomst of over het weigeren van werk.

Advocaat Lydia Visscher heeft in diverse (juridische) functies ervaring opgedaan, waardoor ze uw zaak vanuit verschillende perspectieven kan beoordelen en benaderen. Zij geeft cliënten daarom geregeld meerdere mogelijkheden om het juridische probleem op te lossen.

Bijzonder is dat advocaat Visscher bijna 24 uur per dag bereikbaar is via Whatsapp. Hierdoor kan zij u snel en efficiënt bijstaan. De werkwijze is eigentijds, informeel en accuraat. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren en kunt u zich snel weer richten op het ondernemen.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Lydia Visscher inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.Mr. Lydia Visscher is advocaat bij Smit & Smit Advocaten in Volendam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.