Mr. Rosanne Silven

Mr. Rosanne Silven

Smit & Smit Advocaten

Volendam

Over de advocaat

Mr. Rosanne Silven is advocaat sinds 2016 en zij werkt in Volendam. Zij is gespecialiseerd in zaken die gaan over het personen- en familierechtmet speciale aandacht voor zaken waarbij ondernemers zijn betrokken. Vanwege haar ervaring met het ondernemingsrecht, contractenrecht en aanbestedingsrecht verliest zij de belangen van ondernemers niet uit het oog.

Advocaat Rosanne Silven houdt rekening met de emotionele aspecten van een juridische zaak tijdens haar werk. Uitgangspunt voor haar is om in onderling overleg afspraken te maken, zeker als er kinderen betrokken zijn bij een scheiding. Hierbij probeert ze om afspraken te maken zodat partijen zich relatief snel weer op de toekomst kunnen richten. Ze gaat een gerechtelijke procedure echter niet uit de weg.  

Mr. Silven staat je bij met passend juridisch advies. Ze is bijna 24 uur per dag bereikbaar via Whatsapp. Ze werkt zo laagdrempelig mogelijk en zoveel mogelijk digitaal. Op deze manier wordt juridische bijstand duidelijk en efficiënt.  

Wilt u duidelijkheid over uw geschil of wilt u advocaat Rosanne Silven inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. Mr. Rosanne Silven is advocaat bij Smit & Smit Advocaten in Volendam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.