Mr. Rosanne Silven

Mr. Rosanne Silven

Smit & Smit Advocaten

Volendam

Over de advocaat

Mr. Rosanne Silven heeft na het behalen van de master privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam bij diverse advocatenkantoren gewerkt en ervaring opgedaan in de algemene civiele
praktijk. Thans heeft zij zich volledig toegelegd op het personen- en familierecht in de ruimste zin met speciale aandacht voor zaken waarbij ondernemers zijn betrokken. Gelet op haar ervaring met het ondernemingsrecht, contractenrecht en aanbestedingsrecht is zij goed in staat om de belangen van ondernemers niet uit het oog te verliezen. Ook particulieren kunnen bij Rosanne terecht.

Wat Rosanne betreft, dient er naast het juridische aspect van een zaak ook voldoende ruimte te zijn voor de emotionele aspecten. Met name het rekenkundige aspect binnen het personen- en
familierecht vindt zij een uitdaging. Verder probeert Rosanne altijd te bezien of in overleg afspraken kunnen worden gemaakt, vooral als er kinderen betrokken zijn. Een gerechtelijke procedure gaat zij echter niet uit de weg en zij houdt het belang van haar cliënt altijd nauwgezet in de gaten. Zij beziet wél altijd de mogelijkheid om in overleg tussen partijen tot afspraken te komen, zodat partijen zich relatief snel weer op de toekomst kunnen richten.Mr. Rosanne Silven is advocaat bij Smit & Smit Advocaten in Volendam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.