mr. Jennifer Alspeer

mr. Jennifer Alspeer

Speer Advocatuur

Amsterdam

Over de advocaat

Speer Advocatuur helpt u graag verder: scherp & doeltreffend!

Advocaat mr. Jennifer Alspeer is partner bij Speer Advocatuur. Zij is een deskundig, professioneel en toegankelijk advocaat. Jennifer Alspeer is al ruim tien jaar werkzaam in de juridische sector. Zij heeft brede werkervaring opgedaan binnen de overheid en de advocatuur en heeft de postacademische opleiding Grotius Algemeen Bestuursrecht afgerond. Haar werkervaring en kennis zorgen voor een optimale ondersteuning voor haar cliënten. Daarnaast is ook op maatschappelijk vlak actief. Zij is lid van de bezwaarschriftencommissie van een grote gemeente en lid van de Raad van Toezicht van de culturele instelling OSCAM.

Zij is gespecialiseerd in het bestuursrecht: omgevingsrecht, bestuurlijke boetes, handhaving, privacywetgeving, verklaring omtrent gedrag en onderwijsrecht. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het huurrecht en bedrijfsruimte.mr. Jennifer Alspeer is advocaat bij Speer Advocatuur in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 167 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 167 advocaten en meer dan 58 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.