Marlies Spoormaker

Marlies Spoormaker

Spoormaker Advocatuur

leiden

Over de advocaat

Marlies Spoormaker is de oprichter van Spoormaker Advocatuur. Zij is in 2002 beëdigd als advocaat. Marlies heeft jarenlang gewerkt bij gerenommeerde middelgrote advocatenkantoren in Leiden en Den Haag. In 2017 heeft zij Spoormaker Advocatuur opgericht. Met haar ruim 18 jaar ervaring als advocaat arbeidsrecht, kan Marlies elke zaak snel en doelgericht oplossen.

Marlies richt zich op het arbeidsrecht in brede zin. Zij heeft veel ervaring in ontslagzaken, waaronder ontslag op staande voet, zieke werknemers, medezeggenschap, reorganisaties, overgang van onderneming, concurrentiebedingen en de positie van de statutair bestuurder. Marlies heeft in 2011 succesvol de specialisatieopleiding arbeidsrecht (de PALA) aan de Erasmus Universiteit behaald. Marlies is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht) en VHAA (Vereniging Haagse Arbeidsrecht Zaken). Marlies oefent het beroep van advocaat met veel passie uit en is erg betrokken bij haar cliënten. Zij heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Marlies Spoormaker is advocaat bij Spoormaker Advocatuur in leiden en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 316 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 316 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.