TEAM Advocaten Utrecht

TEAM Advocaten

Utrecht

Over het kantoor

TEAM Advocaten te Utrecht is een dynamisch kantoor en opereert landelijk. Alle advocaten zijn zeer ervaren en hebben zich gespecialiseerd in het adviseren en procederen in verschillende rechtstakken. De advocaten kunnen u bijstaan op het terrein van het ondernemingsrecht, contractenrecht, fusies en overnames, ontslag en arbeidsrecht (ook ambtenarenrecht), vastgoed- en bouwrecht, huurrecht, franchise, consumentenrecht, personen- en familierecht (echtscheiding, erfrecht) en intellectueel eigendomsrecht. TEAM Advocaten heeft een divers cliënteel; de advocaten staan zowel ondernemingen, non-profit organisaties als particulieren bij. Hun aanpak wordt gekenmerkt door hun gedrevenheid, betrouwbaarheid en no nonsense. Kennis, kunde en kwaliteit staan voorop. TEAM Advocaten heeft verschillende kantoorlocaties (Utrecht, Den Bosch, Leidsche Rijn), allen zeer goed bereikbaar. U kunt vrijblijvend contact opnemen, ook voor een eerste (gratis) advies. Indien er kosten worden gemaakt, zullen daar van tevoren duidelijke afspraken over worden gemaakt. Zo weet u waar u aan toe bent. De advocaten zijn, indien noodzakelijk, ook in de avond en in het weekend bereikbaar.


TEAM Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 176 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 176 advocaten en meer dan 57 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.