Mr. Bernard Cornelissen

Mr. Bernard Cornelissen

TEAM Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

Mr. Bernard Cornelissen (1965) is vanaf 1998 werkzaam in de advocatuur. Daarvoor werkte hij een vijftal jaren bij een grote verzekeringsmaatschappij. Bernard is gespecialiseerd in zowel het individuele als het collectieve arbeidsrecht in het algemeen als het ontslagrecht in het bijzonder en heeft een ruime kennis en ervaring in het doorvoeren van reorganisaties binnen ondernemingen en de daarmee gepaard gaande arbeidsrechtelijke problematiek. Hij treedt daarnaast met grote regelmaat op voor werknemers – met name in het midden en hoger management en (statutair) directeuren – die met ontslag worden bedreigd. Bernard is een doorgewinterd procesadvocaat en onderhandelaar op het gebied van het treffen van individuele afvloeiingsregelingen (gouden handdrukken) Bernard is cum laude geslaagd voor de postdoctorale Grotius Opleiding Arbeidsrecht en spreekt behalve Engels en Duits ook vloeiend Spaans.

Opleiding

 • Nederlands Recht (Universiteit Utrecht, 1988)
 • Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude, 2004)

Praktijkgebieden

 • Arbeidsrecht

Bijzonderheden

 • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
 • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA)
 • Spreekt vloeiend Spaans


Mr. Bernard Cornelissen is advocaat bij TEAM Advocaten in Utrecht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.