mr. Ramon Rila

mr. Ramon Rila

TEAM Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

Ramon Rila heeft na zijn rechtenstudie ruim 7 jaar als jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt, waar hij in sterk uiteenlopende zaken veel proceservaring heeft opgedaan, voor zowel ondernemers als particulieren. Daarna heeft hij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Ramon gaat voor het maximale resultaat en is een doorzetter. Hij is nauwkeurig, heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kan met diverse soorten cliënten goed overweg. Als er een procedure moet worden gevoerd, gaat hij dat zeker niet uit de weg. In sommige gevallen kan het echter beter zijn om naar een oplossing in der minne toe te werken. Alles gebeurt altijd in nauw overleg met zijn cliënten.

Ramon is specialist op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, vastgoedrecht, aansprakelijkheidsrecht en consumentenrecht. Hij behandelt vaak geschillen met aannemers, kwesties over (verborgen) gebreken in woningen en geschillen rondom koopovereenkomsten.

In zijn vrije tijd tennist Ramon graag en maakt hij graag verre reizen.mr. Ramon Rila is advocaat bij TEAM Advocaten in Utrecht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.