mr. Merel Scheffer

mr. Merel Scheffer

TEAM Advocaten

Utrecht

Over de advocaat

Merel Scheffer heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is ondernemingsrechtelijk en strafrechtelijk afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft Merel bij de rechtbank ‘s-Gravenhage gewerkt als griffier bij bopz- en faillissementszaken. Sinds 2010 is Merel werkzaam als advocaat.

Door de jaren heen heeft zij veel ervaring opgedaan in het personen- en familierecht middels het voeren van procedures over omgang- en gezagkwesties, alimentatie en verdeling (van huwelijksgoederengemeenschap) of afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Hoewel Merel procedures niet schuwt, is zij er voorstander van om geschillen tussen ex-echtelieden in der minne op te lossen. Ook na het uiteengaan is het namelijk belangrijk dat ouders nog met elkaar verder kunnen. Daarom staat Merel haar cliënten ook regelmatig bij tijdens gesprekken met wederpartijen (en diens advocaat), met als doel een regeling te bereiken.

Hiernaast heeft Merel ook een brede privaatrechtelijke ervaring. Zo heeft zij vele procedures gevoerd en cliënten geadviseerd over (de totstandkoming en/of naleving van) contracten of (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties. Ook daarbij probeert Merel altijd te zoeken naar een oplossing, uiteraard wel afhankelijk van de wens van de cliënt.mr. Merel Scheffer is advocaat bij TEAM Advocaten in Utrecht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 176 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 176 advocaten en meer dan 57 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.