mr. dr. Hester van der Kaaij

mr. dr. Hester van der Kaaij

Themis Advocaten

Maastricht

Over de advocaat

Mr. dr. Hester van der Kaaij is werkzaam als advocaat in Maastricht. Sinds 2016 is zij advocaat. Zij staat hardwerkende ondernemers en inspirerende bedrijven met juridische raad en daad bij. Met kennis en kunde lost zij ieder conflict op.

Kenmerkend voor advocaat Hester van der Kaaij is dat zij snel to the point komt: u weet daarom bijna direct wat uw kansen zijn in een juridische procedure. Waar mogelijk probeert advocaat Van der Kaaij om met de wederpartij afspraken te maken over het juridische probleem. Op deze manier hoeft u niet onnodig te procederen en kunt u snel weer verder met ondernemen.

Advocaat Hester van der Kaaij combineert een directe werkwijze met vakmanschap, waardoor ze uw belangen uitstekend kan behartigen. Ondernemers kunnen met uiteenlopende vragen bij haar terecht.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Hester van der Kaaij inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. dr. Hester van der Kaaij is advocaat bij Themis Advocaten in Maastricht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 162 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 162 advocaten en meer dan 55 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.