mr. Stan Schils

mr. Stan Schils

Themis Advocaten

maastricht

Over de advocaat

Stan Schils studeerde af in 2007 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na bijna 3 jaar als jurist bouwen, milieu en ruimtelijke ordening gewerkt te hebben bij een semi-overheidsinstantie lonkte de overstap naar de advocatuur.

Hij heeft de fijne kneepjes van het advocatenvak geleerd bij een klein advocatenkantoor in Rosmalen en een groot advocatenkantoor in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels is hij als advocaat dan ook gepokt en gemazeld.

Specialisaties

Stan is gespecialiseerd in het adviseren en het procederen omtrent bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen (bouw- en milieuvergunningen), planschade, handhaving (dwangsom en bestuursdwang) alsmede vergunningen in het kader van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de Drank- en Horecawet. Zijn aandachtsgebieden zijn dan ook het omgevingsrecht (milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht) en het algemeen bestuursrecht, waartoe geschillen met diverse overheidsinstanties (CBR, UWV, DUO etc.) behoren.

Voorts voert hij een algemene praktijk. Naast zijn werkzaamheden bij kantoor is Stan lid van de adviescommissie bezwaarschriften van de gemeente Heumen.mr. Stan Schils is advocaat bij Themis Advocaten in Maastricht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.