Van Boxtel Advocaat B.V. Eindhoven

Van Boxtel Advocaat B.V.

Eindhoven

Over het kantoor

Van Boxtel Advocaat B.V. is een kantoor dat al ruim 20 jaar haar cliënten juridisch bijstaat, in gerechtelijke procedures, maar ook adviseert op een viertal rechtsgebieden. Op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en familierecht is Van Boxtel Advocaat al ruim 20 jaar werkzaam voor haar cliënten. Dit betekent onder andere dat, nadat er is besloten dat u met Van Boxtel Advocaat in zee gaat dat vrijwel onmiddellijk uw zaak wordt opgepakt.
Het devies van Van Boxtel Advocaat is dat uw probleem zo snel als mogelijk tot een goed einde moet worden gebracht. Dit geldt voor alle rechtsgebieden waarop wij actief zijn.

Onze cliënten waarderen ons met een 9,7 op een schaal van 10 voor de werkzaamheden die wij in 2022 voor hen hebben uitgevoerd op een van de vier rechtsgebieden waarop wij actief zijn. Wanneer wij met elkaar in zee gaan, kunt u er, op basis van deze gemiddelde waardering voor alle zaken die wij behandeld hebben, van uit gaan dat wij niet alleen ons uiterste best voor u doen, maar dat er ook een zeer grote kans is dat u ook zeer tevreden zal zijn over het voor u bereikte resultaat. Dit betekent dat wij in gerechtelijke procedures succesvol zijn en dat wij u naar tevredenheid adviseren in zaken waarin u ons om advies heeft gevraagd en dat naar tevredenheid voor u als ondernemer geschillen met uw cliënten, waaronder incasso’s, succesvol zijn opgelost. Wij zien u ook graag als cliënt, indien er sprake is van een door u gewenste echtscheiding. Op het gebied van huurrecht, zowel met betrekking tot uw woning als uw bedrijfspand kunnen wij u ook helpen. Verder zijn wij deskundig op het gebied van arbeidsrecht, waarbij wij u kunnen helpen, met name op het gebied van ontslagrecht. Hierbij treden wij voor zowel werknemer als werkgever op. Op het gebied van ondernemingsrecht kunnen wij u adviseren en voor u procederen, onder andere wanneer u als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld voor overeenkomsten die u namens uw besloten vennootschap met derden bent aangegaan.


Van Boxtel Advocaat B.V. is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 329 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 329 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.