mr. Jeroen van der Meijden

mr. Jeroen van der Meijden

Van der Meijden c.s. Advocaten

Culemborg

Over de advocaat

Mr. J.J.H. van der Meijden (Jeroen) is oprichter van het kantoor Van der Meijden c.s. Advocaten en houdt zich alleen bezig met civiele zaken. Hij is in 2002 beëdigd als advocaat en is jaren werkzaam geweest op een civiel kantoor in Utrecht.

Daar stond hij cliënten bij in zaken op het gebied van het vermogensrecht (eigendom, contracten, e.d.), arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Geboren en getogen in de Betuwe, vestigde hij zich in 2006 in Culemborg. Daar werd hij ook geruime tijd door de Rechtbank Arnhem benoemd tot bewindvoerder in schuldsaneringen en curator in faillissementen. Aangezien hij veel affiniteit en ervaring heeft op het gebied van vennootschap- en ondernemingsrecht, heeft zijn praktijk zich meer en meer gericht op advisering en bijstand in die zaken. Mr. Van der Meijden heeft met succes de postdoctorale specialisatie opleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht bij de Grotius Academie afgerond.

Voor ondernemers

Door zijn ervaring, interesse en specialisatie adviseert hij ondernemers en procedeert hij inmiddels voornamelijk in vennootschap- en ondernemingsrechtelijke zaken en (pre-)faillissementkwesties, waaronder bedrijfssaneringen. Ook wordt hij vaak gevraagd en ingeschakeld voor het opstellen, beoordelen en procederen over contracten en vermogensrechtelijke vraagstukken.

Particulieren

Particuliere cliënten zijn veelal bestuurders en/of aandeelhouders van vennootschappen in conflicten met de vennootschap of aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast begeleid hij ontslagprocedures zowel voor werkgevers en werknemers.

Naast zijn ervaring in het burgerlijke procesrecht en beslag- en executierecht is hij NMI Mediator, veelal in zakelijke geschillen. Zijn expertise daarin komt vaak van pas in dat proces en onderhandelingen.mr. Jeroen van der Meijden is advocaat bij Van der Meijden c.s. Advocaten in Culemborg en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 173 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 173 advocaten en meer dan 58 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.