mr. Jurmen Plet

mr. Jurmen Plet

Van Rijsbergen Plet Advocaten

Spijkenisse

Over de advocaat

Jurmen Plet heeft zowel Nederlands Recht als Fiscaal Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds begin 2006 is hij werkzaam als advocaat-belastingkundige. Daarvoor was hij vier jaar werkzaam als fiscalist in de fiscale adviespraktijk onder meer bij een van de “Big Four” accountantskantoren.

Jurmen Plet voert een algemene rechtspraktijk uit en staat zowel particulieren als ondernemingen bij. Zijn specialismen zijn de fiscale advocatuur, insolventierecht, bouwrecht en vastgoed. Jurmen Plet wordt regelmatig door de Rechtbank benoemd tot curator in faillissementen.

Jurmen Plet is (aspirant) lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (Insolad) en tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB).

Volgens Jurmen Plet dient een zaak voor zover mogelijk op een praktische manier te worden behandeld en te worden opgelost. Hierbij staat het doel en belang van zijn cliënt voorop. Ook indien een zaak dient te worden uitgeprocedeerd.mr. Jurmen Plet is advocaat bij Van Rijsbergen Plet Advocaten in Spijkenisse en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 274 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 274 advocaten en meer dan 110 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.