Van Veen Advocaten Ede

Van Veen Advocaten

Ede

Over het kantoor

Van Veen Advocaten is een middelgroot, full-service advocatenkantoor in Ede. Met veertien verschillende rechtsgebieden hebben wij veel juridische kennis in huis. Eén advocaat/mediator kan niet in alle rechtsgebieden de beste zijn, daarom hechten wij grote waarde aan specialisatie. Onze sectie personen- en familierecht en erfrecht is gespecialiseerd in echtscheidingen en alimentatiezaken. Zo schakelt u een advocaat in met echt verstand van zaken. Deze advocaat kan zich dankzij professionele ICT-middelen en secretariële ondersteuning volledig op uw zaak focussen.

Een op maat gemaakte oplossing en persoonlijke aandacht, daar geloven wij in. Is het nodig, dan kunnen wij bemiddelen of procederen. Onze advocaten en mediators staan hierin zowel particulieren als ondernemers bij. Bij ondernemers spelen vennootschapsrechtelijke aspecten vaak een belangrijke rol. Met onze specifieke kennis op dit gebied onderscheiden wij ons van andere advocatenkantoren.

Neem gerust contact op met Dynthe Cats, Rebecca de Vries of Richard Vonk om te informeren naar onze juridische dienstverlening. Zij staan u graag te woord.


Van Veen Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 328 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 328 advocaten en meer dan 159 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.