mr. D.M. Cats

mr. D.M. Cats

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede met gespecialiseerde advocaten en een dienstverlening op maat. Heeft u een advocaat nodig? Dan helpt onze sectie personen- en familierecht u graag verder. Eén van de advocaten uit deze sectie is Dynthe Cats.

Dynthe is advocaat personen- en familierecht en erfrecht. Zij studeerde cum laude af in zowel het Privaatrecht (specialisatie personen- en familierecht) als het Notarieel recht. Zij deed onder andere ervaring op in de rechterlijke macht, het universitaire onderwijs en het juridisch onderzoek alvorens zij werd beëdigd tot advocaat. Haar brede achtergrond wordt geëvalueerd als een duidelijke plus.

In de begeleiding van haar cliënten is Dynthe persoonlijk, in de behandeling van de zaak zakelijk. Zij staat pal achter haar cliënten, maar zal altijd de verbinding zoeken. Door haar werkwijze slaat zij bruggen en komt zij tot het best haalbare resultaat.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de afwikkeling van een echtscheiding, het afwikkelen van een nalatenschap, het vaststellen of wijzigen van alimentatie of het wijzigen of vaststellen van een omgangsregeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij luisteren naar u en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij proberen u te ontzorgen. U kunt ons uiteraard ook bellen om juridisch de “punten op de i” te zetten. Juist om problemen te voorkomen.mr. D.M. Cats is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 262 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 262 advocaten en meer dan 103 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.