mr. R. de Vries

mr. R. de Vries

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede met gespecialiseerde advocaten en mediators met dienstverlening op maat. Heeft u een advocaat of mediator nodig? Dan helpt onze sectie personen- en familierecht en erfrecht u graag verder. Eén van de advocaten uit deze sectie is Rebecca de Vries.

Rebecca is advocaat en mediator personen- en familierecht en erfrecht. Na een verbreking van een relatie komt er veel op mensen af. Ook de jaren erna kunnen er nog kwesties opspelen. Haar cliënten bijstaan in moeilijke tijden, dat is wat Rebecca dagelijks doet. Zij brengt de juridische gevolgen en mogelijkheden in kaart en tracht samen met de cliënten een optimaal resultaat te behalen, waarbij ook ruimte mag zijn voor emoties.

Cliënten omschrijven Rebecca als een zeer professioneel en deskundig advocaat. “What you see is what you get”; zij zal u niet naar de mond praten. Wel heeft Rebecca een goed werkende antenne voor de sociale aspecten. Als mediator kan Rebecca een gesprek echt leiden en ingrijpen wanneer nodig.

Rebecca is lid van het Collega van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten en is lid van specialisatieverenigingen: vFAs, MfN en Stichting Nalatenschapsmediation.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een echtscheiding, het vaststellen of wijzigen van alimentatie of zoekt u samen met uw (ex-)partner naar een mediator? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij luisteren naar u en bespreken wat de mogelijkheden zijn zodat u vervolgens met minder zorgen de dag kunt vervolgen. U kunt ons uiteraard ook bellen om juridisch de “punten op de i” te zetten. Juist om problemen te voorkomen.mr. R. de Vries is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 239 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 239 advocaten en meer dan 89 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.