mr. Evert Wytema

mr. Evert Wytema

Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Haarlem

Over de advocaat

Het lot dat u en mijn andere cliënten heeft getroffen is voor mij vertrekpunt voor een vaak lange reis, de behandeling van uw zaak. Die reis die wij samen (zullen) maken geeft mij veel inspiratie. Het is een reis in een jungle die voor u onbekend is maar voor mij zeer vertrouwd. Tijdens die reis ben ik uw gids en vertrouwenspersoon. Ik ben een typische jurist die de zaak tot in detail wil doorgronden en alle juridische mogelijkheden tot het uiterste wil benutten. Dat geeft mij energie, vooral omdat met deze vasthoudendheid ik u en mijn andere cliënten kan helpen in een zeer gevoelige periode van uw/hun leven.

In 1986 ben ik samen met Geertruid beëdigd als advocaat. Onze wegen kruisten in 2004 als letselschadeadvocaten. De afgelopen tien jaren heb ik mij gespecialiseerd in de afwikkeling van vliegtuigongevallen. Dat was op mijn oude kantoor (Beer Advocaten te Amsterdam) de ‘Poldercrash’, het ongeluk met een toestel van Turkish Airlines in 2009. In mijn Haarlemse tijd (vanaf 2014) heb ik de nabestaanden bijgestaan van de enige Nederlandse passagier van het toestel van German Wings dat in 2015 te pletter vloog op een berg in de Alpen. Vanaf het begin maak ik deel uit van het Kernteam MH17, bestaande uit vijf advocaten. Dit is voor mij verreweg de grootste zaak die ik heb behandeld met een enorme juridische, emotionele maar ook geopolitieke impact die zijn weerga niet kent.mr. Evert Wytema is advocaat bij Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation in Haarlem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.