mr. Geertruid van Wassenaer

mr. Geertruid van Wassenaer

Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Haarlem

Over de advocaat

Mijn beroep brengt met zich mee dat ik zeer heftige dingen zie. Voor veel slachtoffers is letterlijk de wereld vergaan. Maar waar anderen machteloos moeten toekijken, kan ik tenminste wat doen. Het is fijn als ik een cliënt na zo’n akelige gebeurtenis weer een beetje zie opkrabbelen en perspectief zie krijgen in de toekomst. Vooral als ik ouders en hun kind bijsta in een ernstige letselzaak, word ik iedere keer getroffen door de moedige manier waarop zij hiermee omgaan.

Ik ben werkzaam in de advocatuur sinds 1986. Vanaf het begin heb ik mij bezig gehouden met verzekeringsrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding. Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Beer Advocaten, heb ik in 2014 samen met Evert Wytema mijn eigen kantoor opgericht.

Naast mijn werk als letselschadeadvocaat ben ik als registermediator ingeschreven bij de Nederlandse Federatie van Mediators (MfN). Ook maak ik deel uit van de redactie van het tijdschrift Verkeersrecht, geef ik lezingen en doceer ik op mijn vakgebied. Verder ben ik van 2016 tot 2018 voorzitter geweest van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA.mr. Geertruid van Wassenaer is advocaat bij Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation in Haarlem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.