Verweij Advocaten Nijmegen

Verweij Advocaten

Nijmegen

Over het kantoor

Verweij Advocaten in Nijmegen is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Onze werkwijze is informeel en er altijd op gericht een optimaal resultaat voor u te behalen. Dat betekent in de praktijk dat we u heldere adviezen geven en indien er een juridisch conflict speelt, dat we uw zaak altijd eerst buitengerechtelijk trachten op te lossen. Mediation en onderhandelingen leiden doorgaans immers sneller tot resultaten voor u dan procedures. Om zaken te versnellen vermijden we dus liever procedures, dan dat we ze voeren. Aan de andere kant: als uw zaak niet op een andere manier opgelost kan worden, kunt u erop rekenen dat wij ons erin vastbijten, uw zaak voor de rechtbank zullen brengen en juridisch zullen vechten om een optimaal resultaat voor u te behalen. Het voordeel van werken met Verweij advocaten is niet alleen onze grote juridische expertise in vele rechtsgebieden. Zeker zo belangrijk is dat we voor u altijd makkelijk bereikbaar zijn. ‘s Avonds en in het weekeinde. Vooral als u ondernemer bent, zult u dat waarderen. Ongeacht de dag of het tijdstip: wij staan voor u klaar.


Verweij Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.