mr. I.P.C. Sindram

mr. I.P.C. Sindram

Verweij Advocaten

Nijmegen

Over de advocaat

Ivo Sindram is de gezondheidszorg met de paplepel ingegoten. Hij heeft in de zorg gewerkt als verpleegkundige en hij komt uit een gezin van artsen en apothekers. Sinds 1995 is hij advocaat, maar de zorg blijft zijn aandachtsgebied. Hij heeft een brede gezondheidsrecht praktijk waarin hij diverse organisaties adviseert en hulpverleners bijstaat in tuchtzaken, maatschapsgeschillen en tal van andere problemen. Hij heeft diverse malen met succes een bemiddelende rol gespeeld in zeer complexe en acute zorgvragen waar de relatie tussen de zorgverleners en zorgvragers volledig was vastgelopen.

Ivo is goed thuis in het gezondheidsrecht en hij is een veelgevraagde spreker en gastdocent. Naast de gezondheidsrechtelijke praktijk heeft hij een grote letselschadepraktijk. Ivo vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt en voor zijn of haar problematiek erg belangrijk, met een open oog voor de niet juridische aspecten en voor onverwachte oplossingen, maar met een vechters- en doorbijtersmentaliteit als het moet. Hij is lid van de LSA.

Ivo is voorzitter van de Externe Klachtencommissie Regio Arnhem, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Osteopatenvereniging, voorzitter van de Beroepscommissie Nederlandse Chiropractoren Associatie en lid van de Raad van Commissarissen van een kleine instelling in de zorg in Nijmegen.

Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duitsmr. I.P.C. Sindram is advocaat bij Verweij Advocaten in Nijmegen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 265 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 265 advocaten en meer dan 106 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.